Rok 2024 je rokem NÁSLEDKŮ, ale i nových příležitostí, začátků a ukončení všeho starého, nezdravého a neradostného. Zároveň je rokem HOJNOSTI a NAVRÁCENÍ SE K SOBĚ SAMA.

V roce 2023 jsme zažili velmi náročné a těžké období, mnozí přišli o své blízké milované, o práci, o jistotu, a přihodilo se mnoho nemilých záležitostí. Dopad na nás měly i okolnosti z vyšších míst a celkově na všechny působila energie všeho kolem nás. To nás všechny uvedlo do strachu, rozpaků, chaosu, hněvu a nedůvěry. Ovšem nic není bez důvodu. Loňský rok by se dal nazvat, zejména v poslední čtvrtině, rokem chaosu a nesmyslných rozhodnutí.

Rok 2024 je rokem následků a to v mnohem širším rozměru, než si myslíme. Stále si velmi málo uvědomujeme, že největším nepřítelem můžeme být my sami sobě. Především svými myšlenkami, slovy a větami, které nevědomě používáme, nebo si jejich prostřednictvím děláme i legraci. Přichází něco jako karma. Následky jsou vlastně jakousi karmou, každý jako jednotlivec, ale i člověk ve společnosti, nyní budeme sklízet vše, co jsme vyplodili. Ve svých slovech, myšlenkách a přístupu k sobě, k životu, k lidem kolem sebe, k přírodě, ke všemu, s čím zde společně všichni žijeme. A to jak v dobrém, tak v nedobrém. Slyšíme, ale neposloucháme, když je nám stále dokola opakováno – všechno, čemu věnuješ pozornost, živíš, roste a vyvíjí se.

Čemu věnuješ své myšlenky a pozornost? Lásce, radosti, inspiraci, naději, víře, nebo hněvu, strachu, závisti, žárlivosti, nedůvěře, nadávání všemu kolem sebe? Čemu svou pozorností dáváš svou sílu, energii, kus sebe sama? Kolik času denně věnuješ radosti a tomu, koho miluješ? Na druhou stranu všechno tohle doznívá a zároveň to všechno vede k ukončení zla a otevření se lásce a Světlu. Stále opakuji, že každý z nás se narodil s nějakým posláním, talentem, úkoly. Může to být duchovní, praktické, materiální, na tom nezáleží. Zejména my, Češi, jsme vždy byli velmi kvalitní národ. Každý z nás něco umí a dokáže. A všechno to dění, kterým jsme si poslední roky prošli, jsou o tom, abychom pochopili, že nám nezbývá nic jiného, než se vrátit k sobě, svým kořenům, svému talentu a úkolu. Každá duše se narodí s nějakým talentem. Nezáleží na tom, zda je to mlynář, úředník, duchovní pomocník, lékař, uklízečka, prodavač, opravář… Zdroj veškeré síly a bohatství máme každý sám v sobě. Je nejvyšší čas vrátit se k sobě. Vzájemně si vzájemně dávat to, k čemu máme talent a cit. Pak budeme mít všichni dostatek všeho, co potřebujeme. A celé poslední roky jsou vedením k tomu, si to uvědomit a něco s tím dělat. Je čas dělat to, co milujeme pro sebe a ostatní. Nikdo nemá lehčí nebo těžší práci. Každý máme to, co mít máme. Co z toho vyplývá? Že jsme v tomto roce dostali šanci uzdravit sebe, naši zemi a dát vše do pořádku. Ale s radostí, láskou a nadějí. Tento rok je vhodný pro změnu práce, pro založení podnikání, vytváření nových projektů, nalezení sebe sama a svého životního poslání. Někteří kolegové to nazývají rokem Hojnosti a ano, je to tak. V tomto roce se nám nabízí Hojnost a také velké uvědomění a značný vnitřní osobní růst a vývoj. Je vhodný pro vzdělávání, vytváření nových inspirujících možností a bude dost pro každého. Tedy pro každého, kdo pochopí, o co jde. Ten, kdo v to nevěří a zůstane skeptický, nazlobený a vypočítavý, sklidí to samé, co dává. Bude to velmi náročný rok. Ale je plný inspirace, a andělé nám přichystali vše, co k tomu potřebujeme. Nedostaneme to na stříbrném tácu, ale budou k nám přicházet lidé a situace, které budeme v danou chvíli potřebovat.

Následný rok 2025 bude rokem ukotvení. To, co vše nyní vytvoříme, spustíme, otevřeme, to vše budeme moci v příštím roce ukotvovat. Všimli jste si, kolik stromů odešlo, bylo napadeno? Ano, strom je totiž symbolem života, zdraví a pevných kořenů, rodiny. I příroda s námi drží tento krok, zbavuje se nezdravých stromů a společně budeme se stromy vyrůstat, léčit se, tvořit nový vzduch, nové plody, nové chutě, nové vůně. Ne umělé, ale ty skutečné, protože jako příroda a stromy jsou plné lásky, můžeme i my svou láskou srdce být součástí tohoto procesu. Co zkusit na Vánoce stromy uchovat a ne je zlikvidovat, pro jedny Vánoce? Proč nemít zasazený strom pro všechny roky, proč každý rok brát léta rostlé stromy, abychom měli „živý stromek“ na Vánoce? Právě jako živý skončil, protože přišel o své kořeny. Bereme mu je, abychom měli „hezké Vánoce“. Vnímejme soulad všech vzájemných souvislostí. Čím více stromů oddělíme od kořenů, zejména na Vánoce, které mají být svátkem rodiny, tím více vlastně likvidujeme i své vlastní kořeny. Tento rok se vše otevírá a začíná, dočišťuje, dokončuje. Uzavírají se kruhy a otevírají se nové etapy, příběhy a kapitoly. Je rokem příprav a ladění. Následně přijde přehodnocení a v příštím roce ukotvení. Je na každém z nás, ke které „partě“ se připojíme. Zda k té tvořivé, nebo k té ničivé. Máme na výběr stranu radosti, inspirace, naděje, elánu a lásky, nebo stranu stěžování si, hledání viníků, sebelitování se, nadávání na ostatní, na režim, strachy a zlobu. Komu z těchto stran se staneš „parťákem“ TY?

Andělé nám vzkazují, abychom našli Slunce ve svém srdci, které hřeje, je plné síly, odvahy a potřebuje zářit všude kolem nás. Tam se narodí nové výzvy, nápady a možnosti. Sice budeme dostávat i zkoušky a dělat chyby, ale to je v pořádku. Chyby jsou nejen naším učitelem, uvědomuje v nás pokoru a drží nás v rovnováze. Zastaví nás, když jsme příliš zbrklí a chrání před tím, co nevidíme a co by nás ohrozilo. Proto vše přijímejme tak, jak přichází. Učíme se žít, skutečně žít a andělé jsou stále s námi. V současné době jich každý máme 4 až 6, našich strážných andělů, protože potřebujeme větší podporu. Jsou i s těmi, kdo v ně nevěří a proč? Protože oni věří v nás. A spolu s dalšími bytostmi Světla nás láskyplně vedou a podporují. Rok bude plný výkyvů, emočních výbuchů, ale všechno bude přesně tak, jak má být. Ponese ale i mnoho krásných zážitků a uvědomění. Naším úkolem je přijmout tmu s její magií a prozářit ji svou vnitřní radostí, tedy opět jde o nalezení sebe sama. Je opravdu na každém z nás, co do toho všeho vložíme, jakou svou část, jaké své schopnosti a jaké své temné stránky. Celek tvoříme každý jako jednotlivec.

První třetina bude stále ještě nestabilní, vrtkavá, nepříjemná a ponese smutek, zklamání a strach. To ještě doznívá z loňského roku. Ale už v této části roku prosvítá slunce a přichází pomalu a jistě pocit, že se věci mění, že ty možnosti neseme někde uvnitř sebe. Přichází smíření a nová energie. Ve druhé třetině začneme věci vnímat jinak, začneme se dívat jiným úhlem pohledu, budeme schopni na mnohé souvislosti nahlížet ze zcela jiné perspektivy. Tvrdost se začíná zjemňovat a přináší uvolnění, odpočinek. Přichází nové zkušenosti, chuť se učit, rozvíjet, dělat věci prostě jinak. A kdo ví, třeba se rozplynou i myšlenky, které nás rozlaďovaly a namísto nich pocítíme vnitřní klid. V poslední třetí třetině roku uvidíme směr, přijdou jasná řešení, budeme vědět, jak si s čím poradit. Budeme se snažit vše přehodnotit, vytvořit nějaké závěry, plány, některé upravíme, jiné rozšíříme, nebo upřesníme. Začneme se připravovat na další rok, kde budeme ukotvovat to, co bude stálé, pevné, smysluplné.

Tento rok nese hodně práce, ale i zážitků. Zdá se, že osobní život a vztahy jdou stranou, ale není to tak. Všechno spolu navzájem souvisí a osobní život poplyne v souladu s tím praktickým. Jedno bude tvořit a ovlivňovat druhé. Vztahy není totiž potřeba tentokrát řešit, v minulém roce jsme si toho užili v tomto ohledu dost. Nejsou zde výrazně zahrnuty proto, že budou plynout se vším tím děním a vzájemně se se vším prolínat. Ale také nás z druhé strany budou učit, podporovat, budou naším majákem. Mnoho osamělých lidí najde své spřízněné duše, některé vztahy se probudí, obnoví, jiné skončí, protože jejich úkol je dokončen, a má začít nový milostný příběh. Všechno najde svou rovnováhu, pokud ji každý uchováme v sobě. Naším úkolem je uvědomit si, že peníze nebo dobré láskyplné srdce není jedno horší, lepší než to druhé. Obojí musí být v rovnováze. Nejde žít v blahobytu a mít zavřené srdce, ani žít v chudobě a nedostatku, nemoci se najíst, umýt a milovat celý svět. Pozemský život vyžaduje obojí. Není jedno horší nebo lepší než druhé. Je to jen o tom, abychom byli k sobě navzájem laskaví. Jak k sobě samým, tak k lidem a živým bytostem kolem sebe, ke všemu, co nás obklopuje, co používáme, co potřebujeme. Tatínek mě naučil, že nic není neživé. Všechno, co existuje, kvete z jediné energie, a tou je laskavost a laskavé zacházení. Proto milý člověče, BUĎ LASKAVÝ.

Zde si můžete si poslechnout mé andělské poselství pro rok 2024, potažmo 2025 :-)

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím z andělských karet od Doreen Virtue, s láskou Hanka.

 

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE :-) Jsou obnovena i osobní sezení, více zde v odkazu.

Meditace, školičky, semináře, akce ZDE :-)

Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE :-)

Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

S úctou a  láskou Hanka