"Komunikace s anděly - Jasnocítění" - andělská meditace
Místo: Studio Obnova kondice, Karlovarská 65, 273 64 Doksy u Kladna, Studio Obnova kondice zde :-)
Termín: 10. 11. 2024 od 16 do 18 hodin
Cena: 400,- Kč

Meditace patří do "seriálové meditace", kde se postupně naučíte využívat všechny své potenciální schopnosti pro vnímání nebeského a andělského vedení. Meditace Vám pomohou přiblížit se sobě, Universu a nebesům. Tato část je zaměřena aktivaci a pročištění kanálu, zvaného JASNOCÍTĚNÍ.

Části, obsahující tuto "seriálovou meditaci":
1) Aktivace vnímání skrze "jasnovidění"
2) Aktivace vnímání skrze "jasnoslyšení"
3) Aktivace vnímání skrze "jasnocítění"
4) Aktivace vnímání skrze "jasnovědění"

Vzhledem k tomu, že se jedná o seriálovou meditaci, je možné vstupovat na jakýkoli díl, bez ohledu na to, jaké díly máte prožité. Je samozřejmě dobré mít první díl, ale není to podmínka. První díl Vás připraví na ty ostatní. Ostatní 4 díly jsou aktivace smyslů pro nebeské a andělské vnímání a není důležité, jak na ně vstoupíte. Obvykle je po prvním prožitku zájem o ostatní díly vyšší :-)

Vezměte si s sebou:
* doporučuji pořídit si notýsek, který Vám zůstane pro psaní přání, pokroků a změn, nebo pro zaznamenávání postřehů, které Vás zaujmou (vyberte si takový, aby lahodil Vašemu oku - možná Vás bude dlouho provázet)
* pro pohodlí deku, přezůvky, dle počasí teplejší oblečení

Přihlášení k účasti - cena - platba - storno poplatek
Vaše přihlášení je závazné po přihlášení se a uhrazení platby celkové ceny do 8. 11. 2024.
Cena: 400,- Kč/osoba

STORNO poplatek: 48 hodin před akcí 50% ceny, 24 hodin před akcí 100%.
V případě, že bude akce zrušena z mé strany, bude Vám platba uhrazena v plné výši. (Storno poplatek zahrnuje náklady, vynaložené na danou akci, jelikož tyto náklady musí být uhrazeny i za předpokladu, že se nakonec účastník nedostaví. Storno se nevztahuje pro případ, kdy účastník zajistí za sebe náhradu.)

Přihlaste se na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Variabilní symbol: 101124, cena: 400,- Kč
Číslo účtu: 246586582/0600, Moneta Money Bank Kladno