Toto téma mě zaujalo v době, kdy jsem měla svou stránku na blogu. Byla tam tíémata týdne a právě toto téma se mi velice líbilo, proto jsem se rozhodla k němu napsat pár vět.

Myslím, že najít vhodné místo na první rande není asi tak nejdůležitější.. Ale přesto restaurace - no, to je taková rutina.

Kino? No já nevím, ale na prvním rande bysme se měli trochu poznávat a v kině toho teda asi moc nenamluvíme, že? Mě se líbí nějaká akce, hned si pěkně parťáka na rande vyzkoušet:-) co takhle zajít na koně nebo do zoo nebo nějaký sport? nebo vymyslet zkrátka nějaký výlet? Podle času a možností kratší nebo delší:-) určité takovéhle "výlety" prozradí o druhém mnohem více. Ale obvykle to rozhodne momentální situace. Mimochodem, s mým manželem jsme šli na naše první rande v sobotu v 18 hodin a z tohoto rande jsem ho musela vyhodit v pondělí ve 12 hodin:-) a ve 14,30 už mi volal, zda může přijít na kafe, což jsem odmítla a od úterý už jsme se viděli každý den:-)))

Prostě jsme si sedli a pasujeme k sobě jako pr... na hrnec:-))) myslím si, že sebelepší příprava a místo rande nerozhodne o tom, jaké jsou mezi těma dvěma vibrace a jaká je přitažlivost. Nerozhodne o tom, jestli si budou mít co říct, nebo ne. Je potřeba se smát a užít si legraci. Ale zaručeně i z vlastní zkušenosti vím... není nad jídlo... Ženy, pokud máte opravdu o toho daného muže zájem, uvařte mu. Já to udělala a vařím mu dodnes:-)) Jak mi kdysi šéf v práci řekl: " Ty až půjdeš na rande, vem si sebou kastrůlek s jídlem a je tvůj."

A jedna 90ti letá babička řekla do rádia recept na dlouhý vztah: "Krmte tu bestii dobře." No, myslím, že rande by mohl být docela zábavně strávený čas, ať už kdekoli :-))

 

S láskou Hanka