Poslání archanděla Haniela, jak a kde s ním pracovat

Citlivost, měsíční cykly, vášeň, připustit potlačené pocity, spojit se s ostatními, otevřít se novému, světelná práce ve věku Vodnáře, radost skrze kreativní výraz, odpovědnost za sebe sama.

Haniel nám pomáhá vážit si našich přirozených cyklů, nálad a biorytmů. Usnadňuje nám přijetí všech aspektů naší osobnosti, našich silných stránek, nezdarů a stínů. Zavolejte ho, kdykoli máte pocit nejistoty nebo Vás tíží komplexy. Haniel vám pomůže vážit si sebe samých a uvědomit si, jak jste právě teď nádherní.
Hanielova aura je modravě bílá, jako zář měsíce v úplňku. Drahokam spojovaný s Hanielem je měsíční kámen, kterému je připisována magická, blahodárná energie. Noste měsíční kámen, kdykoli zatoužíte po Hanielově blízkosti. Zahrne Vás svou něžnou mateřskou energií a z lásky k Vám vykoná zázraky.
Hanielovo jméno znamená "Sláva Boží". Haniel Vám může pomoci vzdávat slávu Bohu tak, že budete maximálně využívat svých schopností. Bude tříbit vaše skrytá nadání a pomůže vám vypilovat vaše dovednosti. Až využijete svých mistrovských schopností k uskutečnění toho, po čem opravdu toužíte, stane se Boží zázrak!

 

Hovoří archanděl Haniel

Jste nyní mimořádně vnímaví vůči energiím a emocím. Respektujte sebe a své pocity.
Citlivost je nádherný a mocný dar a žádná "přecitlivělost" neexistuje. Vaše citlivost Vám pomáhá poznat pravdu o situacích a lidech a je důležité, abyste těmto domněnkám, předtuchám a pocitům věřili a řídili se jimi. Pobývejte nějaký čas v přírodě, abyste svou vnímavost ještě více rozvinuli. Vyhýbejte se nepříjemným situacím a dráždivým chemikáliím. Při pobytu doma i v práci mě žádejte, abych Vám pomohl vybírat si životu prospěšné potraviny, nápoje, společníky a činnosti. Vězte, že můžete bez obav cítit silné emoce, neboť jsou součástí Vaší citlivosti. Představte si, že jsme oba obklopeni nádherným modrobílým světlem. Toto světlo rozpustí jakékoli nižší energie a přemění je v lásku. Také Vám pomáhá odlišit Vaše vlastní pocity od pocitů ostatních lidí.
Všimněte si, jak měsíc ovlivňuje Vaši energii a manifestaci Vašich přání a využijte jeho cyklů.
Úplněk je ideální doba pro zbavení se toho, co už nepotřebujete, v novu ze zaměřte na zhmotňování svých přání a záměrů a večer před úplňkem je vhodná doba pro léčení a dobíjení léčebných nástrojů, jako jsou křišťály a oleje. Udělejte si čas na pozorování měsíce a všímejte si, jak se cítíte v jeho jednotlivých fázích. Jakmile objevíte, jak měsíc souvisí s Vaší vitalitou a náladou, budete lépe využívat jeho Božskou magii.
Důvěřujte své znovu probuzené vášni a řiďte se jí ve Vašem milostném životě i v profesi.
Hra na jistotu může vést k okoralosti a depresi. Žádali jste o intenzivnější pocit štěstí a konkrétnější instrukce. Zažehl jsem ve Vašem srdci plamen vášně, který Vás povede a nasměruje. Nemusíte se bát riskovat a řídit se hlasem svého srdce. Požádejte mě, abych byl Vaším partnerem na cestě vášnivého zanícení, abych Vás vedl a opatroval. Když kromě spalující touhy zaznamenáte i silné nutkání něco učinit, věnujte tomu pozornost, neboť Vás tímto způsobem informuji o tom, jaký krok podniknout.

 

Pomocná afirmace:

Já prosím o mír pro mne a pro ostatní.
Já prosím o poznání pro mne a pro ostatní.
Já prosím o ochranu pro mne a pro ostatní.
Já jsem částí vesmíru, vesmír je částí mne.
Já jsem sám vesmír.