Poslání archanděla Jofiela, jak a kde s ním pracovat

Pobyt v přírodě, trpělivost, tady a teď, uklidit si kolem sebe, feng-šuej, inventura života, realizovat hodnoty věku Vodnáře, duchovní průzračnost, osvícení.

Jofielovo jméno znamená "Krása Boží". Vidí krásu ve všem a v každém a pomáhá v tom i Vám. Jofiel ví, že když pravidelně chodíme do přírody, očišťujeme se od nižších energií, náš životní postoj je pozitivnější. Zavolejte Jofiela, aby odlehčil váš program a umožnil vám trávit čas venku. Naplánovat si dovolenou v přírodě, odstěhovat se na venkov, založit si zahradu plnou motýlů nebo se propojit s přírodou jakýmkoli způsobem, který vám bude přinášet radost.
Jofiel nám pomáhá zpomalit a uvědomit si krásu, která je kolem nás. Díky tomu jsme soucitnější a klidnější. Žádá nás, abychom si vychutnávali a užívali každý okamžik a nespojovali své štěstí s nějakými budoucími cíli. Zavolejte Jofiela, kdykoli se budete cítit vyčerpaní, vystresovaní nebo nešťastní. Pomůže vám více si uvědomovat a oceňovat každodenní zázraky života.
Jofielova aura je sytě růžová, což vystihuje jeho nádhernou, milující a pečující povahu. S Jofielovou energií souvisejí tmavě růžové krystaly, jako je například růžový rubelit. Kdykoli se chystáte malovat, tapetovat nebo plánujete jarní úklid, zavolejte na pomoc Jofiela. Jako byste si pozvali duchovního bytového architekta a specialistu na feng-šuej!

 

Hovoří archanděl Jofiel

Běžte ven, nadýchejte se čerstvého vzduchu a spojte se s přírodou. Ulevíte si od stresu a přijdete na nové, originální myšlenky.
Spojení s přírodou pomáhá synchronizovat Vaše biorytmy s tepem vesmíru. Tím se zlepší Váš instinktivní smysl pro plánování, takže budete ve správný čas na správném místě. Pobyt v přírodě regeneruje Vaši duši a zvyšuje hladinu Vaší energie. I kdyby Vás to mělo stát určité úsilí, snažte se chodit ven každý den. Jakmile budete v přírodě, nespěchejte a vnímejte vůni růží a krásu okolní krajiny. Uvědomte si, že i Vy jste součástí přírody a její krásy.
Vaše sny se uskutečňují rychleji, než si uvědomujete. I tak ale potřebují péči a trpělivost.
Výhonek potřebuje čas, aby prorazil hlínou a dozrál v kvetoucí rostlinu. A přece může každý z životních cyklů rostliny přinášet radost těm, kteří si všimnou jeho krásy. Stejně tak se i Vy radujte z postupného uskutečňování svých činů. Zpomalte a buďte vděční, neboť s každým krokem dostávají Vaše sny reálnější podobu. Všímejte si lekcí a lásky, které plynou z každičké chvíle, v níž jednáte podle svých snů.
Zbavte se nepotřebných věcí, očistěte energii kolem sebe a používejte feng-šuej.
Váš domov a pracovní prostředí Vás ovlivňují na mnoha úrovních. Nepořádek může narušovat Vaši energii, tvořivost a prosperitu. Pomohu Vám najít si čas a motivaci k odstranění rušivých prvků z Vašeho fyzického okolí. Společně odklidíme všechno, co Vám neprospívá. Darujeme, zrecyklujeme nebo vyhodíme nepoužívané předměty. Otevřeme okna, abychom do místnosti pustili čerstvý vzduch. A já odstraním nižší energie. Výsledkem budou obrovská zlepšení, která zaznamenáte ve všech oblastech svého života.

 

Pomocná afirmace:

Já jsem částí Boží dokonalosti.