Poslání archanděla Gabriela, jak a kde s ním pracovat

Láskyplná péče, vnitřní dítě, děti, rodičovství, tvořivé psaní - knihy, články, publikace, vedení.

Gabriel pracuje s matkami a dětmi ve všech fázích početí, porodu, adopce a rodičovství. Pomáhá i velkým dětem. Pokud si vaše srdce chce hrát, zavolejte Gabriela, který učiní vše, co je k tomu třeba. Povede vás při péči o vaše vnitřní dítě. Pokud jej požádáte, pomůže vám s vašimi vlastními rodičovskými touhami a potřebami.
Jako archandělský poslíček pomáhá Gabriel s láskou spisovatelům a novinářům při psaní léčivých poselství. Jako milující učitel vás bude nabádat, abyste věnovali psaní svůj čas a energii. Když Gabriela požádáte o pomoc s publikováním svých článků a knih, otevře vám ty správné dveře. Hlavně ale napomůže tomu, aby vás psaní bavilo.
Jméno Gabriel znamená "Bůh je mou silou" a tato věta vystihuje i vás. Bez ohledu na vaše vyznání vámi neustále proudí Boží síla. Gabriel vám může pomoci směle se na ni napojit. Ujistí vás, že se nemusíte bát být silní a bude vás všemi způsoby chránit. Gabrielova aura má měděnou barvu, stejnou, jako má jeho trumpeta. Když nosíte polodrahokam citrín nebo něco z mědi, snadno se napojíte na jeho energii.

 

Hovoří archanděl Gabriel

Když pečujete o nějaké dítě, pečujete zároveň i o své vnitřní dítě. Obě činnosti jsou pro Vás právě teď důležité.
Jedním z důvodů, proč je pro Vás důležité pomáhat dětem, je fakt, že přitom pomáháte i svému vnitřnímu dítěti. Učíte druhé to, co se sami potřebujete naučit, proto věnujte obzvláštní pozornost poselstvím, která dětem a jejich rodičům předáváte. Vězte, že tyto myšlenky jsou určeny i Vám. Udělejte si čas na hraní a hlouposti, smějte se a buďte bezstarostní. Pečujte o své vnitřní dítě s takovou láskou a pozorností, jaké jste jen schopni.
Udělejte si čas na zapisování svých myšlenek do deníku, napište článek nebo knihu.
Vaše duše touží po tvůrčím vyjádření prostřednictvím psaní. Mohu Vám pomoci naplánovat si tuto aktivitu. Respektujte jakékoli vnitřní impulsy, které Vás ke psaní vyzývají. Psaní pro Vás může být zábavou nebo očišťujícím zážitkem sebevyjádření. Je možné, že při své práci s psaným slovem obdržíte Boží instrukce, abyste psali články nebo knihy a publikovali je. Kdykoli mě můžete zavolat, abych Vás tímto procesem provedl.
Nastal čas, abyste využili svých vůdcovských schopností, postavili se do čela a láskyplně vedli ostatní.
S láskou přijměte svou moc a využívejte ji ve jménu Vyššího dobra. Povedu Vaše činy tak, aby inspirovaly a motivovaly ostatní. Také nahradím jakékoli Vaše pohyby o vlastních schopnostech ještě větší touhou sloužit, pomáhat a učit. Když se zaměříte hlavně na otázku: "Jak mohu být užitečný/á?" nebudete si dělat starosti s tím, co si o Vás myslí druzí. Soustřeďte se na své silné stránky, na množství lekcí, které jste se dosud naučili a na to, jak je příjemné jít příkladem a následovat Boží vedení.

 

Pomocná afirmace:

Cítím se v bezpečí a živen v mateřské lásce Boží.