Poslání archanděla Rafaela, jak a kde s ním pracovat

Andělské léčení, léčitel, uzdravení na fyzické úrovni, léčení těla, Ducha a duše, otevření třetího oka, růst skrze léčení, léčení skrze lásku, sebeléčení, schopnost léčit ostatní, poznat vlastní poslání, rodina duše, dýchání, čerstvý vzduch, zdravý životní styl.

Požádejte Rafaela, aby vše co potřebuje uzdravit, obklopil svou smaragdově zelenou aurou. Kameny spojené s Rafaelovou léčivou energií jsou smaragdy a malachit.
Rafaelovo jméno znamená "Bůh léčí". Je znám jako archanděl - léčitel, který dohlíží na fyzické léčení všech živých bytostí. Rafael nám prostřednictvím Božího vedení (intuice, myšlenek, nápadů, snů apod.) často radí, jak se podílet na tom, aby naše těla zůstala zdravá. Když Rafaela přivoláte za účelem uzdravování, všímejte si svých vnitřních pocitů a pokud Vás vyzvou k nějakému činu, určitě je poslechněte.
Rafael je nebeský doktor, který předepisuje preventivní i léčebné prostředky ve formě Božích zásahů a rad. V prvním případě vstoupí do dané situace a zahrne ji svým smaragdově zeleným léčivým světlem a láskou - a situace je okamžitě vyléčena. Ale ve druhém případě (který je obvyklejší) vám Rafael prostřednictvím intuice a tušení ukáže, jak můžete vy sami napomoci léčení.

 

Hovoří archanděl Rafael

Odevzdejte nám, andělům, svá trápení a své obavy a dovolte nám převzít Vaše starosti.
Žádali jste nás anděly o pomoc se situací, v níž jste se ocitli? Můžeme Vám pomoci jedině tehdy, když nám k tomu dáte své svolení. Teď zavřete oči a proveďte hluboký očistný nádech. Pak v duchu zavolejte na pomoc své strážné anděly a archanděly. Nenaznačujte, jak byste si pomoc představovali, pouze nám řekněte, s jakou situací chcete pomoci. Nejdůležitější je přijímat pomoc tak, jak k Vám přichází. Může přijít ve formě předtuchy, intuitivní myšlenky nebo přímého zásahu. Pokud obdržíte jakoukoli opakující se radu, je důležité řídit se jí.
Několikrát se zhluboka nadechněte a pomalu vydechněte, abyste probudili svou energii a osvobodili se od starých návyků.
Je možné, že ve chvílích stresu často nevědomky zadržujete dech. Avšak dýchání, jak víte, je nezbytné k okysličování Vaší mysli, Vašeho těla, ducha i samotného života. Udělejte si někam poznámku o správném dýchání, aby Vám připomínala, jak je důležité osvěžovat se hlubokým a pravidelným dechem. Vydávejte se na výlety do míst, kde je spousta čerstvého vzduchu. Všimněte si také, že když jste poblíž vody, třeba na pláži nebo u jezera, kvalita vzduchu je vyšší. Dokonce i sprcha nebo koupel Vás nabije kationty obsaženými ve vodě a ve vzduchu.
Chcete-li být zdraví, je důležité zdravě jíst, dostatečně spát a pravidelně cvičit.
Tím, že posloucháte své vnitřní vedení ohledně životního stylu, spoluvytváříte své zdraví. Dávám Vám vnitřní impulsy, abyste zlepšili svou stravu, častěji cvičili a odpočívali. Nedělám to proto, že Vás chci napomínat nebo připravovat o veškerou radost. Mé naléhání je reakcí na Vaše prosby o více energie, lepší duševní pohodu, snížení váhy a veselejší náladu. Když svému tělu poskytujete prvotřídní péči, Váš životní postoj a sebeúcta přirozeně vzrůstají.

 

Pomocná afirmace:

Nosím ve svém srdci Boží lásku. Je klíčem k mému vyléčení.