Cena: 269,- korun + 99,- korun poštovné, celkem 368,- korun/21 euro.

S láskou doporučuji novou knihu mé milované neteřinky Lucie Šádkové, která patří svým žánrem mezi fantasy a magické příběhy. Lucie má diagnostiokovanou dětskou obrnu, vše píše pouze jedním prstem a prodělala desítku operací. Na některých jí lámali kosti, aby jí srostly jinak. Tím chci říci, že je pro i pro druhé inspirací, že vždy lze najít svou cestu a něco dokázat.

Jak si knihu objednat?
1) Objednejte knihu na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
2) Pošlete platbu ve výši 269,- korun/1 kniha na účet 246586582/0600, VS111777 (platby ze zahraničí zde).
3) Napište na uvedený e-mail adresu, kam knihu zašleme a jméno, komu případně chcete věnování, podpis.

Název knihy: LEGENDA O MAGIKOVI - Zrození vyvolené, 1. vydání
V temnotě zazáří Světlo...
Autor: Lucky Blackwolf


Přestože Lucky je rasou magik, tvor pocházející z jiného vesmíru, byla prvních 18 let svého života vychovávána lidmi. Nyní se vrací zpět na svou rodnou planetu Elementárii, více známou pod názvem elementární svět, aby se dozvěděla nejen to, kým vlastně je, ale i to, že podle jisté legendy, je právě ona magikem, který se má postavit proti pánu zla, jenž je služebníkem boha temnoty. Ten chce ovládnout a uvrhnout do temnot nejen elementární svět, ale i ostatní světy. A tak se musí Lucky nejen naučit bojovat, ale i přijmout svůj úděl a uvěřit sama sobě. Příběh vypráví nejen o boji dobra se zlem, ale především o boji, který v sobě svádí každý z nás.