Petra
Ahoj Hani. Ráda bych Ti dala zpětnou vazbu na tvou knížku. Na rovinu musím říct, že jsem si knížku koupila hlavně kvůli Tobě a knížek na tahle témata mám spoustu. Konečně jsem měla chvilku času se začíst do té tvé a jsem nadšená. Je čtivá, jasná, přehledná a pravdivá. Klobouk dolů. Moc hezky píšeš tak, aby to bylo srozumitelné, jasné a použitelné v životě. Ráda bych si koupila ještě 2 knížky jako dárek. Moc držím palce. Každý začátek je těžký, ale tahle knížka si časem cestu k lidem najde.

Anička
Dobrý večer, Hanko, kniha se přečetla jedním dechem. Je neskutečné, kolik toho o duších víte. Rozšířila jste mi obzor a pomáháte vysvětlit některé věci, které se v životě dějí. A jiné zase přijmout. Ještě jednou děkuji za Váš čas i energii, vloženou do knihy. Anička

Jarmila
Milá Haničko, moc Vás zdravím a moc děkuji za knížku. Má čestné místo v mé knihovně a je to POKLAD. Hned mne vtáhla a je to divné, ale začala jsem od konce, od poděkování MAMINCE a TATÍNKOVI. Probrečela jsem to a vše chápu. Ale potom jsem začala od začátku a doslova hltám, je to skvost. Jste úžasná, což vím a nejen já, už několik let. Klobouk dolů, podařilo se Vám vytvořit krásné dílo pro všechny hledající. A nejen pro ně. Je to tak krásně napsané, čisté a... docházejí mi slova.

Jana
Haničko, dnes jsem zalistovala do knížky. Poděkování, předmluva a kapitolka Moje životní poslání (místy jsem se při čtení pousmála a i se mně zalily oči), jedním slovem NÁDHERNÉ ČTENÍ. Vlastně jsem si při čtení uvědomila, že jsem Tě objevila náhodně, hledala jsem útěchu na duši po odchodu syna, napsala jsem Ti, ty jsi odepsala, pak následovaly meditace, vernisáž Tvé první knížky. Ano vše bylo a je tak, jak mělo a má být. Hani, děkuji, že se naše cesty zkřížily. S úctou Jana

Lucie
Milá Hani, Tvoje andělské meditace v milé knize, mě hladí. Děkuji.

Evička
Haničko, tvou knihu jsem věnovala k vánocům kamarádce, vnímala jsem, že by jí mohla pomoci v krizi, kterou prožívala. Včera mi volala, že knihu dočetla, a že je jí moc dobře, kniha jí pomohla dostat se, jak říkala: ze s…k, ve kterých se pohybovala.

Moc mě to potěšilo a tobě taková zpětná vazba, také potěší.

Jana
Za knížku moc děkuji. Mám ji hned vedle nočního stolku v knihovničce a náhodně otevírám a čtu. Je tam spousta věci k zamyšlení. Přeji vám hezké svátky a hodně štěstí v novém roce!

Martina
Dobry den Hanko, dekuji za vaši krásnou knihu. Přečetla jsem ji jedním dechem s velkými fyzickými procesy a pláčem. Ráda bych objednala 4 knihy s věnováním. Děkuji a přeji krásný den.

Julie
Dobrý den Haničko, knihu mám jíž přečtenou, je krásná. Pokaždé, když jsem jí brala do rukou, měla jsem dojem, že čtu Vaším hlasem, i když jsme se nikdy neslyšeli. Teď s knihou pracují. Je opravdu úžasná. Děkuji. Několikrát jsem si říkala, proč mi Vaše kniha nepřišla dříve. Chvíli poté, přečetla jsem Vaší větu: "I k Tobě tato kniha přichází přesně v době, kdy jí potřebuješ, kdy jsi zároveň na něco připravený."
Zároveň jsem si řekla, pokud bych jí přečetla dříve a ujasnila spoustu věcí, co jsem udělala špatně. Moc ráda bych to vše napravila.

Anička
Knížka je moc hezky napsaná a doslova hladí. Trošku skáču v kapitolách. Nejvíc se mi líbí vzkaz andělů na konci knihy. Ráda bych se s nimi spojila, nevím však jak, zatím se mi nedaří. Silné je i povídání o mamince a tatínkovi. Ještě jednou děkuji za pěkné čtení, budu se ke knížce vracet a také si v ní tužkou podtrhávám, co se mi líbí, nebo co sama intuitivně dělám, aniž bych někde sháněla rady. Třeba vodu považuji za očistnou. Denně ze sebe ve vaně sundávám všechnu tíhu. Mějte se pěkně, buďte zdravá a děkuji (myslím, že za všechny příznivce), že o nás pečujete.

Eliška
Mnohokrát Vám děkuji. Včera jsem se do Vaší knihy začetla a mám husí kůži. Je to opravdu mistrovské dílo. Už teď vím, že mám na sobě ještě mnoho práce a kniha mi bude velkým pomocníkem. Teoreticky už hodně vím, ale v praxi se mi stále objevují staré zažité návyky. Ale všechno má svůj čas, jak říkáte. Já vím, že to přijde. Už teď se věci kolem mě pomalu mění. Děkuji, že jste mi vstoupila do života. Věřím, že i obdarovaným dopomohou ke štěstí, lásce a porozumění životu. Přeji krásné dny plné zázraků.

Šárka
Hani, právě teď dorazila knížka, paní doručovatelka mi ji dala z ruky do ruky, krása – je celá studená, ale úžasná růžová a krásný formát do kabelky. Děkuji za Tvoje vepsaná krásná slova a už se moc těším, jak se do ní začtu. Měj se krásně.

Miloš Nepilý
Milá Hanko, kniha dorazila v pořádku a je úžasná. Jsem zvyklý takové knihy číst celé najednou a pak se vracet k jednotlivým tématům. Mám ji téměř přečtenou. Ani se mi nechce věřit, že je to Vaše první kniha. Je to nádherně přehledné, logicky to navazuje a má to myšlenku. Prostě skvělá kniha a výborný průvodce. Mnoho myšlenek v knize je mi blízkých, vím o nich, ale nedokázal jsem je popsat. Několikrát jsem si při čtení řekl - ano to vím, to si myslím, ale nedokázal jsem to vyjádřit, popsat. A to Vy dokážete naprosto úžasně. Také děkuji za nádherně napsané věnování.
Mám od Vás již dvakrát výklad karet. Přemýšlím o dalším. Stojím před některými rozhodnutími a nějak se nemůžu pohnout z místa. Minule, co jste mi poslala, mě moc pomohlo. V tom smyslu, že mi některé věci smysl nedávaly a po přečtení výkladu najednou vše do sebe zapadalo. Vím a beru to tak, že to není návod na život, ale takové jemné upozornění a nasměrování. A to mi moc pomohlo. Ještě jednou děkuji za krásnou knihu.

Hanička
Milá Haničko, moc děkuji za nádhernou knížečku. Je pro mne jak stvořená - jako učebnice do života a zároveň I POVZBUZENÍ! Děkuji rovněž i za přáníčka - věnování. ANO, POTŘEBUJEME LÁSKU, RADOST, BEZPEČÍ, MÍR a HOJNOST.

Martina
Dobrý den Hanko, balíček dnes v pořádku dorazil a kniha od Vás je tedy na místě. Jen tak jsem zlehka nahlédla a je to nádhera. Sálá z knihy krásná energie. Už se těším, až se začtu. Mnohokrát děkuji.

Janina
Krásný den Haničko, chtěla bych Vám obrovsky poděkovat za Vaši nádhernou knížku, kterou jsem dostala a to symbolicky v 11:11. Rozbalovala jsem ji a cítila tolik andělského pohlazení, lásky a pokory, že to se nedá ani slovy vyjádřit. K tomu Vaše věnování…nádhera, měla jsem slzy v očích. Netuším, který pozemský anděl mi ji nechal poslat, ale děkuji za to. Zítra jdu na zákrok do nemocnice, tak si ji vezmu s sebou. Děkuji za vše, co pro nás děláte. S velkou láskou Janina.