ROVNOVÁHA, ODMĚNA, RADOST, SPLNĚNÁ PŘÁNÍ

Měsíc, vnášející do tvého života radost, lásku a hojnost. Přichází naděje, radost, splněná přání. Nejprve je důležité, abys mezi vším, co děláš a žiješ, našel rovnováhu. Zejména v praktických, materiálních a profesních oblastech se snaž věci organizovat tak, abys je v klidu zvládal v rovnováze, spolu s odpočinkem. Nedělej více, než je nutné, dělej jen to, co je dáno a co je potřeba. Svůj čas si rozplánuj tak, abys vše zvládal s radostí a dostatečnou energií.

Co nejvíce se věnuj lidem, se kterými cítíš soulad, dělej to, co ti přináší radost, a obklopuj se věcmi, které máš rád. Propoj svůj život s nadějí a silou, které ti dává slunce na obloze. Vytvoř si pro sebe i pro nás plány podle svých přání a představ. Společně je postupně začneme realizovat. Je čas, abys začal sklízet odměnu za to, cos ze sebe vydal. To ovšem platí jak pro dobré, tak pro nedobré. Dostaneš, co si zasloužíš.

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.