UKONČENÍ A NOVÉ ZAČÁTKY

Měsíc září je velmi důležitý měsíc, protože se v něm odehrává mnoho silných a podstatných momentů. Budeš se cítit jako na houpačce. Chvíli budeš mít pocit, že zvládneš všechno, že se všechno děje přesně tak, jak má. Na druhé straně budeš mezi tím prožívat i pocity beznaděje, marnosti a budeš mít pocit, že je všechno zbytečné. Podstatné je, že tyto výkyvy jsou důkazem toho, že jsi na cestě, že se vše rozproudilo, a že se věci začaly otáčet.

Končí staré cesty, ve kterých už není radost, láska ani užitek, otevírají se a přicházejí zcela nové začátky, možnosti, zkušenosti a příležitosti. Nyní tedy procházíš obrovskou vnitřní proměnou a osobním růstem. Vše se dotýká tvého těla, mysli, ducha i duše. Vše prožívej, nechej plynout, uvědomuj si každý moment, který prožíváš. V každém týdnu tě provázíme tak, abys vše poklidně zvládal a také chápal. Nenech se nijak rozptýlit, všechno, co probíhá, má svůj význam, který zanedlouho uvidíš sám.

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.