NOVÉ MOŽNOSTI, ZPŮSOBY A PŘÍLEŽITOSTI

Říjen nabízí velmi příjemný měsíc, ve kterém se ti mohou otevřít zajímavé možnosti a příležitosti. Platí to zejména pro materiální, praktickou a profesní rovinu. Může se to také dotknout oblasti osobní a citové. Zvol jiný způsob, nastal čas se poohlédnout po jiných možnostech. Pokud si přeješ něco jinak, hodil by se ti jiný přístup nebo jiný způsob. Sleduj a pozoruj, jak se kde věci projevují, jak vypadají a zkus něco jinak. Pomůže i velmi malá, zdánlivě bezvýznamná změna. Někdy i naprosto nepodstatný detail vytváří velké možnosti.

Nemůže se ti nic stát, protože jsi pod naší nejvyšší ochranou a tvé cesty ochraňujeme stejně jako tebe, tvé blízké a tvůj majetek. Máš příležitost otevřít se skutečné prosperitě a úspěchu. Začni si sebe vážit, uchovej si svou důstojnost a stanov si hranice, kam necháš druhé vůči sobě zajít. Nedělej nic, co není třeba. Udržuj rovnováhu mezi výdejem sebe sama a odpočinkem, mezi tím, co dáváš a dostáváš. Všechno musí být ze všech stran vyvážené. Tvoje intuice je správná, proto jí naslouchej a jednej podle ní. Do toho všeho zahrň každý den kousek radosti, nebo klidně velký kus radosti. Žij tak, abys cítil radost. Pak budeš radost nejen přitahovat, ale i násobit s ostatními. Jako odměnu začneš vytvářet a přitahovat radostné lidi a vztahy.

Motto pro měsíc říjen: "Nech to být a vědomě vnímej každou vteřinu svého života."

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.