ROZHODNUTÍ, ZEJMÉNA V EMOČNÍCH A OSOBNÍCH ZÁLEŽITOSTECH

Týden oplývá láskyplnými energiemi, které se budou prolínat nejen v partnerských vztazích. Je velmi důležité, aby ses nyní rozhodoval srdcem, podle sebe, svých přání i požadavků. Je to důležité proto, že tě tato rozhodnutí budou po nějakou dobu provázet. Rozhodni se pouze tehdy, kdy si budeš zcela jistý svým rozhodnutím. Pokud si jistý nebudeš, počkej, čas dostaneš vždy k dispozici a nech to na příznivější dobu, nebo na dobu, kdy se ti vyjasní všechny okolnosti. Není kam spěchat. I když je tento týden vhodný k rozhodnutím v osobním životě, neznamená to, že se tím musíš řídit. My pracujeme se správným načasováním, proto se nemusíš ničeho bát. Ve vypjatých vztazích ustup a nech je být, počkej na vhodnější okamžik.

Nedovol, aby tě někdo ovlivňoval nebo manipuloval proti tvé vůli a nedělej to ani ty druhým. Jednej jen podle svého srdce, ne podle toho, jak se od tebe očekává nebo jak je vhodné pro ostatní. Pokud jsi nezadaný, může tě potkat velká láska nebo se k tomu vše schyluje a je otázkou správného času, kdy ti láska vstoupí do života. Je dobré období pro rozhodnutí k posunu a prohloubení ve vztahu, nebo naopak k ukončení ve vztahu, kde už necítíš soulad, radost a lásku. Je čas jít dál, ať jsi bez partnera, nebo jsi zadaný. Vše kolem vztahů je nyní vhodné rozklíčovat, rozhodnout, nebo si vytvořit nové plány a představy. Nikam nespěchej, vše nech plynout a projevit se a budeš vždy lépe vědět, co dělat dál.

Již nyní probíhá předprodej mé další nové knihy, který platí do 30. 6. Knihu "SKUTEČNÉ PŘÍBĚHY" najdete zde.

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.