EMOCE, LÍTOST, JDI ZA SVÝM SRDCEM

Tento týden se jeví jako velmi psychicky a emočně náročný, ale občas je potřeba nechat proudit to, co cítíš, i když se ti to nelíbí. Možná ti každý říká a radí, že se musíš na věci dívat z té lepší stránky a ano, je to sice pravda, ale… Někdy to prostě jinak nejde, okolnosti tě přivedou k tomu, že se prostě necítíš dobře. Možná cítíš smutek, lítost, bolest, beznaděj a podobně. Je sice dobré na sobě pracovat, snažit se, věnovat více prostoru radostem, ale stejně tak je potřeba přijmout a nechat proudit i nepříznivé pocity. Když se duše čistí, vychází skrze tebe vše ven.

Je tedy logické, že tě to emočně zasáhne. Dovol si tyto pocity plně prožít, protože jedině tak mohou jednou provždy vyjít ven. Když je budeš ignorovat, zapírat nebo je nepřijmeš, jen je v sobě znovu ukotvíš a ony se budou stále vynořovat. Nech je vyjít ven a osvoboď se od nich, máš na to právo. Jednoho dne to vše přejde a ty najednou pocítíš nový vzduch, novou naději, začneš vnímat i nové příležitosti. Někdy jsou cesty k radosti, štěstí a lásce vedeny skrze nepřízeň, ale vždy ti přinesou uvědomění nebo pochopení. Nebojuj s tím, ale přijmi to. Vše se pak začne v dobré otáčet a ty budeš schopen lépe přijímat a prožívat nové láskyplné a radostné zkušenosti.

Andělské poselství pro červen zde.

Nyní probíhá předprodej mé další nové knihy, který platí do 30. 6. Knihu "SKUTEČNÉ PŘÍBĚHY" najdete zde.

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.