1 kniha - cena 319 korun + 89 korun poštovné, celkem 408 korun / 22 euro
2 knihy - cena 589 korun + 99 korun poštovné, celkem 688 korun / 34 euro
3 knihy - cena 889 korun + 99 korun poštovné, celkem 988 korun / 45 euro
Poštovné zahrnuje také balící materiál a odvoz, děkuji za pochopení. Platba výdajů do zahraničí je vyšší, jelikož i služba odeslání je dražší.

Jak si knihu objednat?

1) Objednejte knihu na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a doplňte tyto informace:
- přesnou poštovní adresu, kam knihu pošlu
- zda a komu bude věnování nebo ne
- chcete-li vystavit fakturu, napište fakturační údaje
2) Pošlete platbu za knihu na účet 246586582/0600, VS 1177 (platby ze zahraničí zde).
3) Trpělivost, kniha bude v období říhna 2024, vývoj knihy se bohužel pozdržel :-)

Děkuji za spolupráci na tvorbě knihy :-)
Obrázek na obálce - Jana Kateřina Kastnerová, Energetické obrazy
Grafika obálky a sazba - Martina Trávníčková

Název knihy: Skutečné příběhy - Vždy je čas najít tu správnou cestu, která opradu existuje.
Autor: Hanka Takácsová Kubátová

Každý z nás prožíváme různé životní příběhy a etapy, které nás tvarují, ovlivňují a zanechávají v nás větší nebo menší stopy. Kniha je rozdělena na tři hlavní části - moje životní příběhy, příběhy z mé praxe a neuvěřitelné příběhy u koní. Koně jsou bytosti, které ve mně probudili moje schopnosti a pomohli mi najít samu sebe a své životní poslání. Tím je pomáhat lidem pojmenovávat dané skutečnosti a najít cestu k uzdravení sebe sama i svého života. Kniha zahrnuje příběhy, které zná většina z nás, možná jsme je prožili, nebo je prožíváme a hledáme naději, útěchu a řešení. Řešení existuje vždy, jen ne vždy víme, jak na to. Životní příběhy uvedené v této knize mohou být řešením, inspirací, motivací, ale mohou přinést i pochopení, uvědomění, úlevu a mnoho AHA efektů. Příběhy jsou doplněné o životní a vesmírné principy a zákonitosti, v některých případech jsou uvedeny i určité psychologické procesy, kterým ne vždy umíme správně porozumět.

Co v knize najdete?
* moje životní příběhy a "zázraky"
* příběhy a "zázraky" mých přátel a klientů z mé více než 30-leté praxe
* moje příběhy u koní, kteří mi pomohli objevit, kdo jsem, kam patřím a co je mým životním posláním
* příběhy jsou proloženy psychologickými procesy, principy, radami, vysvětlením určitých souvislostí...
* reference mých klientů
... a mnoho dalšího :-)

Předmluva

Když mě napadlo psát tuto knihu, udělala jsem anketu s několika tituly a nápady na další knihy. O knihu „Skutečné příběhy“ byl značný zájem. V té době se mi pomalu začaly skládat příběhy, které jsem prožila sama, nebo jsem měla možnost prožívat je se svými klienty. Zjistila jsem, že je v nich mnoho krásných podnětů, inspirace, naděje, dokonce i zázraků. Samozřejmě to vše prolínají také omyly a zkoušky, ale vždy každý příběh nakonec vyjde jako krásný důkaz toho, že všechno má smysl, že naděje i cesta existují, a že si každý zasloužíme to nejlepší.
Při své práci se vždy energeticky dotknu každého příběhu i klienta, se kterým pracuji. Přicházejí mi různé vhledy a nápady. Každý z nás něco řešíme, něčím se trápíme, nebo se něčeho obáváme a nevíme, jak dál. Proto společně dané situace pojmenováváme, snažíme se na ně pohlédnout z jiného úhlu pohledu, čímž mnoho věcí rozklíčujeme. Díky tomu pak můžeme najít řešení, vytvořit směr a vše tak obrátit k lepšímu.

Knihu jsem rozdělila do tří hlavních kapitol, jelikož se tak nejlépe projeví vzájemné souvislosti, které všichni žijeme každý den. Jsem přesvědčená o tom, že v některých z nich najdete i svůj vlastní příběh a je docela možné, že si díky tomu uvědomíte to, co vám pomůže najít cestu a řešení. Možná vám to pomůže zbavit se strachu, možná vám to pomůže proměnit život, najít nový úhel pohledu anebo odpovědi, na které už dlouho čekáte.
První kapitola vypráví mé vlastní životní příběhy, cesty, náhody, zázraky, omyly, uvědomění. Jsou ze všech možných oblastí, jako jsou vztahy, práce, bydlení, zkrátka vše, čím denně procházíme.
Druhá kapitola obsahuje příběhy mých klientů, přátel a známých, jejich odvahu, sílu, rozhodnutí. Vše vychází z naší společné práce v jejich životních etapách, oblastech a úrovních. K těmto příběhům přidávám i neuvěřitelné prožitky z vedených meditací, školiček, seminářů, přednášek, z mých akcí. Když jsem kdysi pracovala individuálně s lidmi v prostoru mojí kamarádky, která je viděla přicházet a odcházet, byla z toho vždy překvapená a zeptala se mě: „Co tam s nimi děláš?“ Přicházeli smutní, ustaraní, zlomení a hledali pomoc, cestu, vysvětlení. Odcházeli rozzáření, radostní a plní naděje. Když s lidmi pracuji a věnuji se jejich problémům, úplně vypnu všechny vjemy kolem sebe, napojím se na ně, jejich záležitost, své Vyšší vedení a skrze mě po celou dobu proudí jakási zvláštní andělská poselství. Andělé skrze mě s těmito lidmi v tu chvíli intenzivně pracují. Něco z nich sejmou, ale také v nich probudí sílu a naději. Klienti se ke mně vracejí, ale přicházejí i noví. Obvykle jsou ke mně přivedeni dvojím způsobem. Buď jim mě někdo doporučí, nebo mě objeví „náhodou“. Já ale vím, že nás vždy spolu propojují andělé, protože vědí, že okolnosti kolem mě a daného klienta se sladily a je vše připraveno k tomu, abychom spolu pracovali. Od té chvíle už andělé každému klientovi pomáhají, vedou ho a posilují, aby vše zvládl.
Třetí kapitolu věnuji naprosto nádherným bytostem, se kterými jsem měla tu čest prožít kouzelné a neuvěřitelné příběhy, prožitky a uvědomění – koním. Toto věnování se samozřejmě týká i jejich majitelů Lenky a Mirka Sodomkových, kteří o ně s láskou celý život pečují. Jejich domov „Ostrov naděje“, přináší uzdravení, svobodu, naději pro život a lásku týraným, odloženým a nemocným koním, dokonce i lide, kteří se k nim dostávají. Ti všichni se zde uzdravují a prožívají šťastný láskyplný život. Tyto bytosti ve mně probudili a posílili moje schopnosti, díky kterým jsem se plně otevřela svému životnímu poslání, kterému se dosud věnuji. Z toho také plynou moje knihy.
K příběhům samozřejmě přidávám i různé zkušenosti, rady, souvislosti a vysvětlení. Věřím, že si v ní každý najdete přesně to, co zrovna potřebujete. Pokud tuto knihu držíte ve svých rukou a čtete ji, pak to má důležitý význam a důvod. Kdyby k vám přijít neměla, nepřišla by.

Před pár týdny jsem měla třídenní andělský seminář, na který přišlo patnáct žen. Když jsme každá z nás sdělila svůj životní příběh, svěřila se, co hledá a co od semináře očekává, zjistily jsme, že jsme zrcadlem jedna druhé. Seminář jsem tedy naladila na tyto informace a nakonec jsme vytvořili nádhernou harmonickou víkendovou skupinovou terapii duše. Víkend všem přinesl obrovský posun, procitnutí, ale i smíření a klid. Ještě stále mi děvčata píší, že vše dojíždí, že věci proudí, a že se cítí skvěle. Našly svůj vnitřní střed a klid. Uvědomila jsem si, že kniha skutečných příběhů bude přinášet vám, čtenářům, to samé. Útěchu, naději, probuzení, uvědomění a cestu.
Opět mě to přesvědčilo o tom, že všechno má smysl, a že každý z nás máme své místo na světě, ve vesmíru, v celém Universu. Každý z nás si zasloužíme to nejlepší. Ano, naše duše nás ve své moudrosti na tento pozemský život poslala spolu s našimi plány – úkoly, lekcemi a zkouškami, aby se rozvíjela. A i když jsou tyto lekce, úkoly a zkoušky někdy skutečně velmi náročné, vždy máme předpoklad je zvládnout, ale i právo je odmítnout. Spolu s těmito plány duše s námi přicházejí andělé, bytosti Světla a duchovní pomocníci, abychom na to nebyli sami. A co nám andělé vzkazují?
„I když v nás nevěříš, my věříme v tebe.“
V příbězích mé třetí knihy se setkáváme s andělskými doteky, které nám pomáhají, chrání nás a s láskou o nás pečují.

Moje životní motto:
„Člověk má být člověku člověkem. Každý z nás jsme anděl s jedním křídlem, abychom vzlétli, musíme se obejmout.“

Motto mého tatínka Lubomíra, léčitele a bylinkáře:
„Neberte život příliš vážně, beztak z něj nevyváznete živí.“ Elbert Hubbart