ROZHODNUTÍ, JDI ZA SVÝM SRDCEM

Nyní můžeš učinit rozhodnutí, která jsi dlouho odkládal, nebo která se bál udělat. Stále sice platí, že rozhodnutí má padnout tehdy, kdy víš, jak se rozhodnout. Pokud ještě váháš, počkej chvíli a požádej nás o vedení a radu. Trvá to obvykle jen hodiny nebo pár dní, než uvidíš řešení. Pokud si něčím nejsi jistý, nech to být a počkej, až se to projeví. Je ideální čas se rozhodnout podle hlasu svého srdce, ne podle toho, jak se od tebe očekává, nebo jak se hodí druhým. Už ne, jednej za sebe a pro sebe. Dokud se rozhoduješ, vidíš překážky a my nic nechystáme.

Není to pro nás pokyn. Teprve až se jasně a jednoznačně rozhodneš, jsme připraveni jednat, vytvářet cesty, spojovat tě s těmi pravými lidmi a dané překážky měnit v možnosti. Až když se rozhodneš, cesta se ti sama objeví. A věř, že se vždy nakonec objeví. Proto si uchovej naději do poslední chvíle. Udělej to, co cítíš v srdci. Nech se jím vést a nikdy se nedostaneš do slepé uličky. Tam tě zavede pouze strach a nejistota. Dovol si být k sobě laskavý a automaticky začnou být i lidé kolem tebe laskaví k tobě. Usmívej se a dělej, co miluješ. Vnímej všechno kolem sebe vědomě a nauč se být vděčný za to, co máš. Uvidíš, že se toho postupně objevuje čím dál více. Přicházejí dárky jako odměna, že ses probudil.

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.