RŮST, VÍTĚZSTVÍ, ODPOČINEK, DETOX

Máš za sebou velký kus práce a snahy. Nyní je čas, aby ses věnoval odpočinku, uvolnění a načerpání nové energie. To nejhorší je za tebou nebo k tomu pomalu spěješ. Pozornost nyní věnuj sobě, svému tělu, mysli i duši. Je ideální doba pro očištění organismu, odstranění toxinů z těla a můžeš upravit nebo zcela změnit i svůj jídelníček. Pracuj na svém životním stylu a uprav styl své životosprávy. Stejně tak odstraň ze svého života toxické lidi a vystup z nezdravých vztahů.

Buď k sobě laskavý, rozmazluj se a pečuj o sebe. Udělej si týden pro rozmazlování sebe sama. Vše, čím sis za poslední dobu prošel, bylo důležité pro tvůj růst a probuzení. Po každé námaze si zasloužíš odpočinek. Dbej na to, aby byl odpočinek v rovnováze proti výdeji sebe sama. Jakmile si uděláš životní očistu, uvidíš jasno ve všem, co ti přišlo nesmyslné, chaotické a budeš vědět, co dělat tam, kde ses cítil bezradný.

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.