RADUJ SE, VĚNUJ SE SOBĚ A MĚJ JEN LÁSKYPLNÉ MYŠLENKY

Pokud váháš, zda je tvá intuice správná, zda ses správně rozhodl, zda je vše tak, jak má být, odpověď zní ANO. Nepochybuj o sobě ani o svém hlasu srdce. Tvé vnitřní vedení je správné. Nemůžeš se nesprávně rozhodnout, protože nikdy není to, co být nemá. Buď se svým rozhodnutím trefíš, nebo si projdeš lekcí, kterou potřebuješ. Pozor si dej na své myšlenky, protože jimi vše tvoříš a ovlivňuješ. Vše, čemu věnuješ svou pozornost, poutáš k sobě, udržuješ, živíš a navyšuješ. Čemu dáš svobodu, to dá svobodu tobě.

Zanechej domněnek, předsudků a úvah co by, kdyby a podobně. Všechno je přesně tak, jak být má. V tomto týdnu se věnuj především sobě. Dělej, co miluješ, obklopuj se věcmi, které máš rád, které se ti líbí, a rozmazluj se. Je prospěšné být chvíli jen sám se sebou. Nech vše být, energie proudí, pracují, stejně jako my a tvůj zásah nyní není nutný.

Motto pro tento týden: „Nech to být, počkej a věnuj se sám sobě.“

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.