SPOLUPRÁCE, KOMPROMIS, ŠŤASTNÝ VÝSLEDEK

Vždy dbej na to, aby dohoda mezi tebou a kýmkoliv jiným, byla v rovnováze. Jakmile by daná dohoda nebo spolupráce byla výhodnější jen pro jednoho, nebude to fungovat. Je čas, abys do svého života přivítal rovnováhu mezi tebou a ostatními. To znamená, že podmínky obou stran by měly zvýhodnit obě strany. Pak společně dosáhnete příznivých výsledků. Stejně tak dbej na to, aby veškeré dohody byly jasně dané, formulované, písemně podložené. Nic nedojednávej na čestné slovo ze známosti, a to dokonce ani s nejbližšími lidmi.

Je čas udělat si v sobě i kolem sebe pořádek. Díky tomu si začneš tvořit láskyplnější život, ale i vztahy. I když půjde o maličkost, uvidíš, že se postupně vše projeví i v podstatnějších záležitostech. Když si vše ujasníš, rozjasní se ti vše ostatní, cos dosud neviděl, o čem jsi pochyboval a v čem jsi ztrácel jistotu. Uvidíš to, co vidět nebylo, nebo co jsi vidět nechtěl. Otevři se pravdě, věř sám sobě a otevře se před tebou mnohem laskavější cesta, plná laskavých nabídek a možností.

Motto pro tento týden: „Buď upřímný. laskavý a spravedlivý, zejména sám k sobě.“

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.