NOVÉ PLÁNY, EMOČNÍ NAPĚTÍ

Na jedné straně ti ohlašujeme konec náročného období. To, s čím ses potýkal, jsi také úspěšně zvládl. Na druhé straně se můžeš cítit unavený a vyčerpaný, díky čemuž můžeš nabýt dojmu, že se vlastně nic dobrého nepodařilo. Je to iluze, která vychází z určitých emočních nálad. Ať se cítíš jakkoliv, dopřej si odpočinku, ale potom se vrhni do nových plánů a projektů. Nemusíš spěchat, počkej, až pocítíš chuť se do něčeho pustit.

Můžeš také očekávat důležité zprávy a informace. Toto období ti přináší nové možnosti, zejména v oblasti domova, stěhování nebo cestování. Pro každého může mít tento týden nějaké překvapení. Tvůj postoj a myšlenky pak ovlivní, zda přijdou události příznivé nebo nepříznivé, stále totiž platí, že si vše ovlivňuješ tím, jak k životu a k sobě přistupuješ, jakým myšlenkám věnuješ pozornost a jak si co v sobě nastavíš. Můžeš se vrhnout do jakéhokoliv praktického projektu, plánu nebo nápadu, ale vyhýbej se citovým napjatým situacím a událostem.

Motto pro tento týden: „Překonej sám sebe a udělej to, co cítíš.“

Kéž tě andělé provázejí.
Poselství tvořím skrze své vnitřní vedení s anděly ve spojení s andělskými kartami, s láskou Hanka.

Nově se můžete zúčastnit mých online přednášek: Termíny a témata ZDE :-)

Výklad andělskými kartami, terapie SRT, očištění - služby ZDE.
Meditace, školičky, semináře, akce ZDE.
Knihy od Haniny - knihy, které si můžete zakoupit ZDE.
Přejete-li si posílat tato obecná pravidelná poselství na Váš e-mail, napište na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.